Tvojih 5 točki sreće

Numerologinja Karin

Vrijeme djelovanja 28 dana od trenutka aktivacije

Energija potpune sreće

Vaš numerički kod 5 točki sreće bit će algoritam svih brojeva potrebnih za prolazak kroz fantastične događaje sreće, želja u sljedećih 28 dana.

U vaših posebnih 5 točki koda sreće nalazi se izračun vašeg datuma rođenja, točnog vremena kada izvršite narudžbu i područja na kojem imate prvu želju u trenutku kada ispunite podatke. Ova prva želja je važna u ovoj vremenskoj zoni jer će tada otvoriti ostatak. Svi važni datumi (prijelaz planeta na druge znakove i promjene broja, savršena pomrčina Sunca, Božić i Silvestrovo) već su automatski postavljeni za izračunavanje u algoritmu brojeva i samo čekaju vaše podatke. 

5 točki sreće - digitalni numerički kod za računalo, telefon i tablet

Poseban numerički kod 5 točki sreće

u pozadini ili čuvaru zaslona na telefonu, tabletu, računalu ili PDF dokumentu, otvara vam put u sljedećih 28 dana nakon aktivacije.

Energija potpune sreće

Numerički kod 5 točki sreće je energija savršene sreće s različitim energijama koja će se isprepletati na vašim stazama 28 dana, aktivirana digitalnim numeričkim kodom, koji dobivate odmah nakon uplate na vašu adresu e-pošte, uvijek u tri mogućnosti: za telefon, za računalo ili tablet te pdf potvrdu.

Aktivacija će biti dovršena kada svoj numerički kôd instalirate s grafikom na čuvaru zaslona, ​​početnom zaslonu telefona, računalu, tabletu ili u pdf dokumentu kojeg možete ispisati.

Kôd otvara

  • 1 brzi događaj na zahtjev ljubavi u 96 sati.
  • 1 brzi događaj sreće u 5 dana (sva područja su otvorena)
  • drugi brzi događaj sreće u 11 dana (sva područja su otvorena)
  • treći brzi događaj sreće u 22 dana (otvoreno područje ljubavi i novca)

Budući da je u ovih 28 dana, od 2020. do 2021., prijelaz s 4 na 5, energija SREĆE zbog posebnog izračuna vašeg digitalnog numeričkog koda udvostručena je i na 5 točaka sreće pokreće rad svega ostalog što je u prošlosti ostalo neriješeno, nesigurno ili možda čak izgubljeno.

Pokretač događanja

Vaših 5 točki sreće bit će okidač fantastičnih događaja u sljedećih 28 dana, kada se problemi povuku, prepreke nestanu, želje se ostvare i zato što je ovaj numerički kod toliko snažan i u posebnom izračunu da će obuhvatiti dio prošlosti u kojoj tražite put, odgovor, dolazak, naselje, jer to sigurno jest, s obzirom na vrijeme u kojem se trenutno nalazimo s energijom pomrčine Sunca i iz kojeg dolazimo, i naravno sadašnjost i dane koji dolaze.

Sada je vaša posljednja prilika da upoznate prošlost i riješite je!!!

Sreća slijedećih 28 dana

Kôd 5 točki sreće vaša je najpoželjnija karta za prosinac za događaje do 31.12.2020. i u siječnju 2021. Ispunite sve potrebne podatke kako bi se vaš numerički kôd 5 TOČKI SREĆE mogao izračunati i povezati s točkama sreće na vašim rutama ODMAH čim naručite svoj numerički kôd sa svime što pripada dobivate ga na adresu e-pošte, samo ćete ga preuzeti na svoj telefon ili računalo ili tablet (pozadina ili čuvar zaslona).
PODRUČJE LJUBAV90%
PODRUČJE ŽELJE 100%
PODRUČJE SREĆE85%
PODRUČJE NOVCA70%

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.