Soulmates

Srce vrijedno ljubavi je ono koje razumijete čak i u tišini.

Povezivanje srodnih duša

Zadržite ili pronađite pravu srodnu dušu

 „Jednog dana netko će doći ili je već prisutan u vašem životu i uvjeriti vas zašto to nikada nije uspjelo ni s kim drugim“

Legenda kaže da kada povežemo dvije srodne duše putem ciljanog cilja kroz poseban simbol i numerički kod SOULMATES ili numerički kod SOULMATES osobi koja traži i želi otvoriti vezu sa svojom srodnom dušom, dolazi do nevidljive ljubičaste niti prijenosa energije u svemiru koja najkasnije u 33 dana (33 predstavlja vrlo brze događaje SUDBINE (također nekoliko njih zaredom, kroz pozitivnu veliku promjenu s kojom se svaki pojedinac suočava)) daje događaj koji je vrlo jasna poruka da ste pronašli, prepoznali svoju srodnu dušu i najvažnije je to da se događa u stvari, ovaj čin također i na drugoj strani u isto vrijeme.

Presjeci događaja su: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 sata ili dana.

1) Simbol veze 2) Vaše ime. 3) Vaš osobni izračunan numerički kod 4) Datum valjanosti.

Kako ćete prepoznati djelovanje?

Budući da ćete biti povezani putem numeričkog koda i simbola, intuitivno ćete u jednom trenutku u sebi osjetiti da je to ta osoba, a to će se dogoditi i s druge strane. To je izvanredan prijenos za već poznate srodne duše ili izvanredan prijenos ciljanja na srodnu dušu u budućnosti.

Znakovi povezivanja

Bez obzira tražite li srodnu dušu ili potvrđujete postojeću i spajate se, oni gdje još niste, tijek znakova koji će vam se početi pojavljivati je potpuno isti (nekoliko ih je, navest ću najčešće):

  • Prošlost će se mnogo vrtjeti u vašem životu prije događaja, svakakve stvari iz prošlosti od malih, naizgled beznačajnih do velikih.
  • Počet ćete vidjeti niz brojeva, kazaljke na satu će se zaustaviti nekoliko puta kada pogledate 11:11, 12:12 itd.
  •  Glazbu ćete čuti na radiju nekoliko puta zaredom i ona će za vas imati značenje iz prošlosti.
  • Možda ste malo nervozni
  • Naići ćete na rečenice u knjigama, na društvenim mrežama, u zgradama, u prostorima koji će imati sjećanje na prošlost.
  • Tijekom dana imat ćete val zelenih semafora
  • Dok hodate, za to vrijeme ćete barem 3 puta naići na ptičje pero.

Možda ste sve ovo doživjeli u svom životu, možda vam i nije potrebna pomoć u pronalaženju srodne duše, te i dalje ste sretni s tom osobom. To znači da vam je vaš numerički kod SOULMATES podaren pri rođenju.

Povratak srodnih duša

Ako ste već imali susret s srodnom dušom koja je otišla, želite je u svom životu, sada imate priliku povezati se.

Srodne duše ponekad odlaze kako bi se mogle vratiti, ali događa se i da se srodne duše, zapis koji vam nije dan pri rođenju, potpuno povuku i tijekom života se tada susrećete i imate nesretne odnose ili ste u kakvoj vezi gdje više ništa nije ostalo od energija srodnih duša jer ste pri svom rođenju dobili samo zapis o srodnim dušama na kratko vrijeme.

Prepoznavanje duše100%
Znakovi, događaji, znak95%
Ljubav 100%
Potvrda srodne duše, ako je već znate100%

Prva aktivacija

Kada aktivirate numerički kod SOULMATES, povezat ćete se sa svojom srodnom dušom.Ciljno se s numeričkim kodom, simbolom, ovdje se cilja sve – od pronalaska, potvrđivanja, vraćanja, nadogradnje veza srodnih duša.

Simbol je crvena nit

Isprepletena s misterijom svih istinskih veza srodnih duša, čarolija numeričkog koda je prijenos energije na drugu osobu ili na ciljano ciljanje osobe u dolasku, u mjeri u kojoj tražite svoju srodnu dušu. Presjeci događaja su: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33 sata ili dana.

 

Veza je važna

Ovaj put je veza vrlo važna, pa ne smijete prekidati tok vašeg putovanja Srodne duše Moram napisati da će vam nakon 33 dana, ovaj put po prvi put, odmah trebati novi kôd srodnih duša jer će se raditi o potvrđivanju onoga što se događa i zaključavanju vašeg srca. Još jedan kod Srodne duše s promijenjenom pozadinskom energijom bit će dostupan za narudžbe po posebnoj cijeni: 25 eura. U posljednjem naputku, nakon isteka prvog Soulmate koda, dobit ćete svoj PROMO KOD, s kojim ćete tada moći naručiti drugi. Samo 66 dana u godini otvoren je put djelovanja čarobne magije svemira ljubavi do povezivanja srodnih duša. Ovaj put ove godine počinje u rujnu 2021. Godine.

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.