Soulmates s sporocilom 7

vaš odabir za posebnu posvetu nije slučajnost, niti je vaš izbor, jer vas je put odveo kroz energije veće od vas da to učinite.

Zašto to nije slučajnost?

U trenutku kad se vaša narudžba dogodila, aktivirala se karmička linija prekida odnosa. Muška strana karmičke linije stvarala vam je probleme u prošlosti. Kombinacija brojeva zaustavila se na vertikali – to jest pri vrhu, što znači da vas je Sudbina odvela na ovaj put da vam napiše poruku koja glasi:

Na što god ste pomislili ili na koga god, kada ste naručili odabrani kod će se dogoditi. I ne samo to, ostat će na vašem putu.

Znak da će to zaista biti tako doći će u vaš život u sljedeća tri dana u obliku kazaljki na satu. Svaka kombinacija na satu koju vidite od 00:00 do 23:23 bit će znak da će se sve ostvariti.

Naime, u kombinaciji događaja vašeg datuma rođenja imate zapis o prošlosti koji će se uz pomoć odabranog koda aktivirati u filmsku priču sa sretnim završetkom.

Imate izvanredno preplitanje brojeva i smiješite se jer će se izgubljeni opet pronaći u vremenu dodijeljenom odabranom kodu.

Karin

Related Posts