Soulmates s sporocilom 13

vaš kôd srodne duše je već aktiviran i posveta s zapisom događaja je ovdje… Najvažnije u ovom trenutku je uskladiti kombinacije brojeva datuma rođenja i vremena kada ste naručili, jer je to proboj ili presjek energija događaja kao prekretnica.

Vaša kombinacija datuma rođenja stvara karmičku lekciju od sredine kolovoza koju ste prekinuli aktivacijom, što znači da ste poništili 2 loša događaja.

Također, brojevi su postavljeni u krug vašeg puta u ovom trenutku na vrhu, pa slijedi izuzetno brz događaj koji je apsolutno vezan za osobu na koju sada mislite jer je napravljena isprepletena veza koja je ranije bila posljedica nekih događaja nakon što je otvoren put zaustavljen.

Karmička linija kroz izdaju ili prokletstvo nad vama je potpuna. Sada ćete disati jer se linija srodnih duša otvara nakon svih padova te otvara put nemogućeg. Kao da vam okolina, udaljenost, druga religija, utjecaj drugih ljudi, tvrdoglavost jednog od vas i također vaše nestrpljenje tijekom događaja nisu bili naklonjeni do ovog trenutka ili aktivacije…

Iduća tri dana pazite na poruke jer tu počinje želja. Jedinstvena kombinacija u kodu te vrh brojeva za događaj i boravak u vremenu koje kôd ima je putovanje koje će promijeniti vas i drugu stranu na najljepši mogući način.

Karin

Related Posts