Soulmates s sporocilom 12

tajna koja će vam se otkriti u sljedećim redovima vaša je SUDBINA, jer je kombinacija svih brojeva u trenutku kada ste naručili zaustavljena je na najvišem vrhu isprepletenom sjajem sreće koja vam je u zadnje 2 godine s umjesnim pauzama izmicala.

Nije slučajno što ste se odlučili za ovaj kôd s posvetom jer su vas energije uvukle u činjenicu da morate saznati koliko je vrijeme jako važno pred vama.

Linija ljubavi u svom najljepšem obliku aktivirala se za vas, jer s kodom i sudbinom nestaju karmičke linije vaših predaka, zbog kojih niste našli sreću, ili ste je pronašli i niste je zadržali.

U sljedeća tri dana naizmjence ćete vidjeti satnu kombinaciju brojeva od 00:00 do 23:23 i kombinaciju registracijskih brojeva u istoj kombinaciji (444, 555 itd.), što će značiti da ste napravili presjek s karmom.

Osoba na koju trenutno mislite je vaša sudbina, pa makar vam se to trenutno čini nemogućim – vaša je srodna duša.

Tijekom ta prva tri dana nakon prve od gore napisane kombinacije može se pojaviti poruka ili poziv ili vijest vezana za tu osobu i vas. Može biti, ali nije potrebno, jer se ova linija karme mora potpuno prijeći. Morate znati da je vaša prošlost također sadašnjost i da se u vremenu koje je dodijeljeno ovom kodu vaša želja dogodi i također da se zadrži. Podignite glavu u tom trenutku, pričekajte znakove, a zatim pustite jer je linija ljubavi na vertikali sudbine nešto najljepše što vam se može dogoditi.

Karin

Related Posts