Sjećanje sreće

To je čarobna poveznica brojeva u vašem numeričkom kodu
Numerologinja Karin

Čarobna poveznica brojeva

Ulaznica za sve dobro

Numerički kod Sjećanje sreće je numerička posebna priča, o čaroliji sjećanja, koju je dobro aktivirati upravo sada u ovo vrijeme prijelaza brojeva, jer će oni imati svoju posebnu snagu zbog vremenske zone prolaska kroz prošlost, sadašnjost u budućnost.

Kombinacija svih brojeva koji su samo vaši jer se radi o vašim pričama, datumu rođenja, sjećanjima, datumu rođenja druge osobe ili datumu važnog događaja koji biste željeli ponovno doživjeti, a oni se naravno razlikuju od pojedinca do pojedinca i okupljaju se u izračunu numeričkog koda sjećanje na sreću.

5 točki sreće - digitalni numerički kod za računalo, telefon i tablet

Sjećanje sreće

Do realizacije događaja koji želite ponovno doživjeti, on stoga nije vezan za vremensku zonu. Već igra izuzetno važnu ulogu u ovom prijelazu iz 2020. u 2021. godinu zbog povezanosti, a time i izravnog događaja na nešto isto što ste doživjeli na svoj datum ili preko osobe ili događaja ili oboje zajedno i ponovno se povežite s osjećajima tog datuma, a otvorit će vam put i ako je vaša želja u ovom smjeru također prema istoj osobi ili događaju, inače povezujući sjećanje na sreću s drugim događajem ili osobom.

Numerički kod sjećanje sreće otvara

Događaj koji želite ponoviti s istom ili nekom drugom osobom ili samo da biste ga doživjeli, bez obzira na osobu koja vas je u to vrijeme odvela do sreće (ovisno o tome što unesete u obrasce prije narudžbe) dolazi odmah nakon aktivacije, u energiji ispreplitanja sjećanja i sadašnjeg trenutka.

Numerički kod Sjećanje sreće nema vremenskog ograničenja jer će se isprepletati dok se događaj ne dogodi. Dakle, digitalni numerički kod vrijedi najkasnije do 31.12.2021., jer se tada svi brojevi (godina) mijenjaju. 

Događaj se može dogoditi već 0-33 dana nakon aktivacije, jer je izračun koda toliko precizan i na taj način povezuje sve ono što vas je u to vrijeme činilo sretnim na nesvjesnim razinama izgubljenih energija jer vaš datum rođenja više nije mogao biti povezan s vremenom.

 

Sve dok ne dođe do spoznaje da će vaš numerički kod biti uspomena na sreću, paralelno će se odvijati poseban put koji će obuhvaćati svjetlosne energije i smirivati ​​nemir i pogrešne korake, riječi izgovorene prebrzo da bi se uspostavile paralelno s čekanjem ovog događaja. Još 1 događaj koji će biti vaša sreća.

Izračun posebnog koda

Sjećanje na sreću vaša je prilika da je vratite izravno u svoj život, a ne više samo u misli i sjećanja.

Sjećanje na sreću ste vi i vaša priča, kad se povežete, svoju ćete sreću pronaći svugdje drugdje na ovaj način.

Sjećanje na sreću kada je ponovno fizički doživimo proboj je svih događaja koji ulaze u vaš život kao karta za sve dobre, lijepe, sretne i uspješne trenutke. Numerički kod Sjećanje sreće čarobna je veza između brojeva u vašem numeričkom kodu u kombinaciji 4-5 (2020-2021).

Fantastična prilika

Numerički kod sjećanje sreće igra izuzetno važnu ulogu u ovom prijelazu iz 2020. u 2021. godinu zbog povezivanja brojeva, a time i izravnog događaja na nešto isto što ste doživjeli na vlastiti datum ili preko osobe ili događaja ili oboje zajedno i omogućit će vam da da ćete se ponovo povezati s osjećajima tog datuma, a također će se otvoriti put ako je vaša želja u ovom smjeru također prema istoj osobi ili događaju, inače povezujući sjećanje na sreću s drugim događajem ili osobom. S ovim numeričkim kodom vrlo je važno da imate fantastičnu priliku pred sobom po prvi puta se vratiti na najneposredniji mogući način.
PODRUČJE LJUBAV90%
PODRUČJE ŽELJE100%
PODRUČJE SREĆE85%
PODRUČJE NOVCA70%

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.