Secret code 2

Tajna vaše sreće kroz poseban simbol. Vremenska zona 12.10.2021. – 12.12.2021.

Tajna vaše sreće

Tajna – vaša priča o sreći

Personalizirani numerički kod u kojem je zapisana vaša budućnost i svaki broj u petoznamenkastom kodu odnosi se na tajnu vaše sreće u razdoblju do 12.12.2021., kada ćete se promijeniti vi i vaša okolina.

SECRET CODE 2 s darom – POSEBNI KOD ŽELJA će, svom snagom događaja, po prvi put do sada izbrisati sva prokletstva, magije, karmičke lekcije zbog trećih strana, koje su postavljene kao prepreka, stagnacija, problem, zbog čega se vaša sreća povlači 2021.

 1. Simbol: Najmoćnija konfiguracija tajni je poseban simbol koji otvara vaš odašiljač sreće kada se aktivira. Sve crtice, točkice, izgled, brojevi nalaze se u određenom nizu odašiljača koji je aktiviran zajedno s izračunatim numeričkim kodom.
 2. Vaše ime
 3. Numerički 5-znamenkasti kôd: 2 broja u vašem kodu most su između svega ovoga što se događa od početnih slova imena, prezimena, mjesta, gradova, zemalja do dana vaših prekretnica, broja važne zgrade i dijela telefonskog broja u tom vremenskom razdoblju koji će vam biti važan.
 4. Inicijali: važni ljudi koji će vam promijeniti vaš život u vremenskoj zoni do 12.12.2021. Možete uzeti u obzir ime ili prezime ili oboje zajedno.
 5. Dani u tjednu: 2 dana u vremenskoj zoni do 12.12.2021., kada uvijek možete očekivati ​​nešto važno
 6. Trajanje: vaš Tajni kod 2
 7. Osobna poruka: već postoji najava, negdje u vremenu (sati, dani od aktivacije), koja će biti isprepletena s porukom u poklonu (poseban kod Želja) koja ide u događaj i realizaciju.

Kad aktivirate SECRET CODE 2, aktivirate svoju moć

Vremenska zona 12.10.2021. – 12.12.2021.
Zašto je toliko važno imati ga u ovoj vremenskoj zoni?

Planet Saturn pod brojem 4, završio je svoje putovanje natrag 11.10.2021. godine i ima ogromnu moć u izravnom putovanju za vašu budućnost i u popravljanju prošlosti, posljednji put ove godine.

Preostali planeti i brojevi će se okrenuti, zaustaviti, a zatim krenuti na put naprijed u ovom ciklusu vremenske zone, što je izuzetno ODLUČAN TRENUTAK za vašu priču o tome kako otvoriti TAJNU SVOJE SREĆE.

 •  Pomrčine zadnje 2 u 2021. godini pod konfiguracijom karme i prošlost
 •  Mjesečeve faze u ispreplitanju želja, očekivanja, odluka.
Simbol tajne sreće

Tajni kod 2 opet ima poseban simbol tajne sreće, ovaj put s dodanom vrijednošću u simbolu – zapisu tajni, jer je to posebna energija privlačenja dobra kroz događaje i ljude, numerički kod pojedinca prema njegovom datumu rođenja i drugim važnim podacima prije izračuna. U kôdu se također skriva djelić (2 broja, mogu se staviti zajedno ili svaki za sebe) koji otkriva bilo koji dio telefonskog broja najvažnije osobe koja je ili će ući u vaš život i 1 broj koji djelomično ili u cijelosti označava kućni broj, kat, važnu nekretninu na kojoj imate do 12.12.2021. vrlo važna priču, 3 inicijala imena ili prezimena osoba koje će vam biti važne u ovom trenutku i 2 inicijala imena mjesta, gradova, zemalja u kojima će se odvijati najvažnije priče u vremenskoj zoni do 12.12.2021.

Most između zbivanja

Dva broja u vašem kodu most su između svega što se događa od početnih slova imena, prezimena, mjesta, gradova, zemalja do dana vaših prekretnica, broja važne zgrade i dijela telefonskog broja u tom vremenskom razdoblju – to će vam biti važno. Također će biti 2 dana u tjednu kada možete očekivati ​​važan događaj.SECRET CODE 2 dodana je posebna poruka, a oznake na slikama su različite zbog nadolazećih pomrčina, putovanja planeta, brojeva i vremenske zone do 12.12.2021.

Pogledajte prije nego što se odlučite za SECRET CODE 2
 • Prošlost – ono što je ostalo neizgovoreno, možda izgubljeno, neriješeno, gdje su amplitude koraka koje želite ispuniti, a što zapravo više ne želite i uzrokovalo vam je velike probleme, a vi se želite odmaknuti od situacija koje su nastale.
 • Sadašnjost – koliko je vaše prošlosti još uvijek u sadašnjosti, a time i želje povezane s njom.
 • Budućnost – točno znate što želite.
 •  Zato će biti najlakše da vaša odluka bude da aktivirate svoj SECRET CODE 2.

Tajna vaše sreće kroz poseban simbol

Brojevi u SECRET CODE 2 poredani su po redu Tajni, što je još važnije zbog kombinacije sudbine ove vremenske zone 12.10.2021. – 12.12.2021.; 9/11 i s dvije pomrčine u dolasku, putovanjem planeta i brojeva.

SECRET CODE 2 je

 • Drugačiji jer i svojim simbolom, koji se nalazi na slici, povezuje vaš datum rođenja s posebnom energijom misterije u vremenskoj zoni koja je ključna karika za uspjeh.
 • Sudbina brojeva i simbola, koja je u ovoj vremenskoj zoni određena na najvišoj razini sreće. 
 • Energija misterije pomrčine, koja će se odvijati za vrijeme trajanja SECRET CODE 2 -sudbina (12.10.2021. – 12.12.2021.; 9/11) , kada vam se budu zbog svega što svi ti kodovi imaju događale nevjerojatne priče.
 •  Tajna koja će vam pokazati kada, tko, gdje, kako će vam se dogoditi priče koje će s vama otići u budućnost.
 •  Ovo je vaša priča o predviđanju budućnosti, preskakanju prepreka, okončanju problema, otvaranju sreće, potvrđivanju dobra, vraćanju posljednjeg izgubljenog u ovoj godini.

SECRET CODE 2 sastav

 • 3 Inicijala imena ili prezimena osoba koje će imati ključnu ulogu do 12.12.2021.
 • 2 Inicijala imena gradova, mjesta, zemalja koji će biti nositelji vaših važnih priča do 12.12.2021.
 • 2 dana u tjednu kada prema cijelom izračunu možete očekivati ​​prijelomni trenutak do 12.12.2021., što znači da će vam se tijekom ovih dana dogoditi važne priče.
 • Novo: personalizirana poruka
 • Novo: Posebna i drugačija oznaka grafike koda koja otvara misterij

Jednostavno ga morate imati

SECRET CODE 2 s darom, posebnim kôdom Želja, sa svom snagom događaja, izbrisat će po prvi put do sada sva prokletstva, magije, karmičke lekcije zbog trećih strana, koje su postavljene kao prepreka, stagnacija, problem, zbog čega se vaša sreća odmiče 2021. godine.
Nagodba s prošlošću (osobe ili događaji)89%
Zaštita od neugodnih događaja98%
Vaša moć100%
vremenska zona sudbine79%
Proboj događaja kroz odašiljač sreće88%
Privlačenje energije za najljepše događaje97%
Neočekivani događaji isprepleteni sa srećom94%

Prijava na e-novice

S prijavo na BREZPLAČNE e-novice, boste vedno imeli priložnost prvi priti do za vas pomembnih informacij, napovedi dogodkov, ugodnosti, lepih presenečenj.