Posebno izdanje 5 točki sreće

Prvi put izravno isprepletanje 5 točki sreće i želje

Zvjezdani trenuci želje na kombinaciji 9 i 5 točaka sreće – SAVRŠENOST

Isprepletanje sreće i želje

SAZVJEŽĐE je skupina ZVIJEZDA koje su naizgled povezane posebnim oblikom. U trokutastom prostoru većina zvijezda koje vidimo nisu međusobno povezane, ali mogu zajedno ležati na nebeskoj sferi noćnog neba.

Jedinstvena energija brojeva i zvijezda

15. 4. - 25. 4. 2021. na noćnom nebu ujedinjeni u energiji želja i točki sreće. 15.4.2021. je 6 in 25.4.2021. je 7, što je relacija između 14-13/ 5/4 kao poslednji čin kruga koji se zatvara. Samo da vidite da ništa nije slučajnost. ZATO ĆE BITI TAKO VRLO VAŽNO imati ovaj kod, ne samo kakvu moć ima na mostovima prošlosti, već i koliko će snažno utjecati na vaše točke sreće i želje.

Zvjezdani bljesak sreće

Meteorski pljusak LIRIDA – zvjezdani bljeskovi sreće u sazviježđu LIRA (Lyra), bit će između
15. 4. – 25. 4. 2021. na noćnom nebu ujedinjeni u energiji želja i točki sreće. Maksimalni intenzitet zvjezdanih bljeskova LIRIDA: 22. i 23. travnja 2021.

LIRA znači RAZLIKU, tj. Odnose s ljudima:

  • srodstvo

  • ljubavna veza

  • zapošljavanje

  • pretplata

  • ugovorni odnos

 

Mostovi

Travanj je ispod 9 cijeli mjesec i u kombinaciji je , imamo ovu kombinaciju od kraja prosinca 2020. do siječnja 2021. godine, kada je prvi most bio 4 mosta, sada četiri mjeseca kasnije može slijediti da se 4 mosta spoje u jedan ili 3 mosta u jedan ili 2 mosta u jedan.

Sreća, zadovoljstvo...

Stoga će se u tim odnosima 99% svih vaših priča događati na način da se izravno događaju dobro ili loše.

Stoga ćete SVI imati uspjeha, sreće, zadovoljstva, nagrade, rješenja u ovim odnosima s ovim posebnim izdanjem numeričkog koda 5 TOČKI SREĆE.

Zbog toga je 9.4.2021. toliko važno da će se izračunati kod što prije povezati sa svim događajima koji će ući u vaš život do 15.4.2021. (prije gore napisanog datuma).

Posebno izdanje 5 točki sreće

bit će različito, od zahtjeva prije izračuna za dvije točke do vremenski važnih razdoblja iza vas, do toga da se 5 obojanih točaka u preciznom slijedu stave iznad izračunatog koda i zagrljene vašom SREĆOM nose MOĆ mostova koje ste prešli. Svi karmički brojevi bit će poredani preko 4. (travanj) Zato su sada, kad su SVI PLANETI I SVI BROJEVI na putu prema naprijed, OVO VRIJEME I VAŠA ODLUKA najvažniji.
Vaše ispreplitanje točaka sreće i bodova želje100%
komunikacija95%
Razdoblje sreće100%
Prošlost na izmirivanju i mogućnosti95%
Važne odluke - Vaše ili ostalih89%
Sreća i želje100%