Ključ 369

"Kad bismo poznavali veličanstvenost brojeva 3, 6 i 9, imali bismo ključ svemira." Nikola Tesla.

Ključ koji trebate imati u ljeto 2022

Vaši koraci do sreće

Numerički kod KLJUČ 369 je kod kojeg jednostavno morate imati ako vjerujete da vam se ništa u životu nije dogodilo slučajno i ako pogledate svoje korake i priznate sami sebi.

Bilo je lekcija, bilo je pobjeda, bilo je ljudi, bilo je događaja, trenutaka, bilo je vremena, bilo je razdoblja sreće i razdoblja tame, bio je onaj trenutak kada je i vrijeme stalo, zar ne?

I negdje na svim tim stazama tražite sebe, druge, u ogledalima, koracima, u tišini, čekanju, na mostovima, gledajući unatrag…

Numerički kod 369 je KLJUČ SVEMIRA i dostupan vam je PRVI PUT…

Ključ 369, s kojim ćete sve korake koje ste poduzeli od siječnja 2022. godine moći ispreplesti u sadašnjost, ako to želite, ili ćete jednostavno zauvijek završiti njihov put.

Ključ 369 je precizno određen posebnim postupkom matematičkih izračuna u zakonima numerologije za sklop 3 polja, tako da može postojati veza između sva tri polja i time cijelog KLJUČA 369

 

Otvara kozmička vrata

Ponekad sudbina ili život ili kako god to želite nazvati, ostavlja vrata malo otvorena i prođite kroz njih. Ali ponekad zaključa vrata i morate pronaći ključ i otključati bravu.

Ništa ovog ljeta 2022. neće biti slučajno...

Numerički kod ključ 369 zakon je svemira koji govori da ništa nije slučajno.

U energiji smo 3-6 i putujemo na energiju 9-rujna 2022.

Vaši koraci iza vas 3, u sadašnjosti 6, imat će susret do 9 s prošlošću dok su planeti i brojevi postavljeni, a neki su već na povratku.

  • 3 Prošlost kao nagrada
  • 6 Sadašnjost kao zvijezda događaja
  • 9 Budućnost kao priča o uspjehu

Sreća je KLJUČ za promjenu

Bit ćete nagrađeni za prošlost (ona će se pojaviti, ali vjerojatno već korača vašim putem u barem jednoj važnoj priči) i bit ćete zvijezda događaja na putu do:

  • Tri vaše najvažnije priče u ovoj vremenskoj zoni.
  • 3 priče… numerički kod KLJUČ 369, sastavljen je za nekoliko područja (prije izračuna odlučit ćete što želite), jer posljednje 3 na ruti 369 pokrivaju prošlost, sadašnjost i vrijeme koje dolazi

 

Što možete očekivati?

U LJETO 2022. sve će se vrtjeti na vrtešci SVEMIRA

Kada SVEMIR daje ZNAK, onda ga morate slijediti.

I ovaj put, po PRVI PUT, daje vam JASNI ZNAK – ZNAMENJE da morate imati KLJUČ kod 369 a time i vaš ključ za 3 područja i unutar 3 područja određeni događaj kojeg ćete željeti aktivirati.

KLJUČ 369 ima personaliziranu poruku o tome što se događa u vašem životu do ljeta 2022.

Gdje spremiti KLJUČ kod 369

  • Telefon (početni zaslon, zaključani zaslon, imenik, galerija slika, ikona)
  • Računalo, tablet (čuvar zaslona, galerija, zaključani zaslon, profilna slika)
  • PDF dokument KOD ključ 369, može se pohraniti u prozirnu mapu i pohraniti u gornju ladicu ili ormar u posjedu ili poslovnom prostoru.

Više o pohranjivanju numeričkih kodova, značenja, snage, vremenskih zona pojedinih kodova uvijek možete pronaći u rubrici: Pitanja-Odgovori

Moć promjene

Sada vam treba samo ključ koji se krije u numeričkom kodu ključu 369 i svoje želje, snove, očekivanja ćete manifestirati u stvarnosti.

Proces spajanja u cjelinu

Numerički kod 369 sastoji se od 3 područja, kao što možete vidjeti na grafikonima, kako se prvo-drugo-treće područje isprepliću tako da se personalizirani potpuni ključ 369 može sastaviti za svakog pojedinca.

To je cijeli proces, iznimno precizan jer obuhvaća 3 važne točke vaših života, a svaka energija od područja do područja čini cijeli ključ 369.

 

Izuzetno ljeto 2022

Ljeto koje ide s vama u budućnost, kroz priče, ljude, događaje, odluke, prošlost-sadašnjost, za vrijeme koje dolazi.
3 PODRUČJA U TIJEKU 95%
NEOČEKIVANO LIJEPI DOGAĐAJI 100%
PROŠLOST-SADAŠNOST; PRIČE, OSOBE100%

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.