Klasični kod želja 2022

Klasični kod Želja je najbrži numerički kod kada vam je potreban iznimno brz događaj na vaš zahtjev.

Ispunjenje želja

Iznimna snaga

Ažuriran za 2022., zbog novih numeričkih kombinacija tijekom cijele godine i promjena u glavnim brojevima koje utječu na vaš datum rođenja, datume rođenja drugih ljudi i datume događaja, sada također ima više opcija za određivanje kako želite da se želja ostvari. Budući da je 1 događaj iznimno moćan, uvijek ga naručite kada vam je stvarno potreban.

VAŽNO: Budući da je izračun ovog numeričkog koda napravljen na način da pokreće događaje u svakom pojedincu u satima, važno je samo da tu želju imate stvarno jasno postavljenu u sebi. Klasični kod želje je izniman u svim onim područjima brzog događaja ili osobe s druge strane ili samog događaja.

Kada imate želju, izračunati numerički kod je ispuni.

Klasični kod Želja ima RIJEČ u grafici, neki izračunati kodovi imaju i VRIJEME DOGAĐAJA i MJESTO DOGAĐAJA (gdje ćete biti u to vrijeme ili osoba ili događaj), što prikazuje prvi korak želje a time i događaj otvaranja. Posebnost koda ŽELJE za 2022. je SNAGA u VREMENU, koja će biti brža.

Novost

Klasični kod Želja je IZNIMAN po svojoj energiji, zbog brzog događaja koji energija stvara pri korištenju telefona, tableta ili računala, isprepletenog s izračunatim numeričkim kodom.

Iznimno – znači probojni događaj koji želja može otvoriti. Riječ u grafici numeričkog koda pojedinca je predviđanje i prvi korak kroz događaj do ostvarenja želje.

Posljednji nagovještaj na kraju 14 dana nakon aktivacije donosi NOVOST – personalizirani nagovještaj o tome što se dogodilo s aktivacijom i što možete očekivati ​​na vrijeme sa svojom željom

Klasični kod Želja ima RIJEČ u grafici, a neki izračunati kodovi imaju i VRIJEME DOGAĐAJA i MJESTO DOGAĐAJA (gdje ćete biti u to vrijeme ili osoba ili događaj), što prikazuje prvi korak želje a time i događaj otvaranja.

Zaustavite se pred svojim greškama

VAŽNO: Aktiviranjem, klasični kod pokreće zaštitu od pogrešaka zbog nestrpljenja, zaustavlja se pred prebrzim riječima koje biste požalili, podiže razinu energije u sebi i putem znakova ili znamenja bez problema vodi do njezina ispunjenja. Klasični kod Želja ima specifičnu vibraciju u grafici svog koda, zaustavljajući krive korake na putu do želje.

Očekujte neočekivano

Klasična koda Želja, naj si bo v času še tako nemogoča, odpre pot do nje.

Direktno, hitro, učinkovito, zato morate res paziti kaj si želite, ker se njena uresničitev potem obdrži v vašem življenju.

Mjesto gdje je dobro imati kod

Klasični kod Želja se može pospremiti:

  • U telefonu (pozadina zaslona, zaključavanje telefona, imenik, galerija slika, ikona)
  • Na računalu (čuvar zaslona, ​​početni zaslon)
  • Tablica (isto kao računalo)
  • PDF certifikat (pohranjen u prozirnoj mapi u ladici na vrhu dokumenata, papira)

14 dana rada

14 dana je vremenska zona koda Želja i za to vrijeme, budući da se radi o brzom događaju, postoji i put do nje. Važno je samo da želja bude jasna, iskrena i da na miru razmislite o tome što želite prilikom popunjavanja potrebnih podataka.
BRZINA OTVARANJA ŽELJE 100%
ŽELJA100%
ZAŠTITA OD POGREŠNIH KORAKA 91%
KOMUNIKACIJA KAO PRVI DOGAĐAJ U VEZI SA ŽELJOM 90%

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.