Pitanja i odgovori

Video navodila nakupa

VIDEO KAKO NARUČIM SVOJ NUMERIČKI KOD (Primjer je za jedan kôd, ali je postupak isti za sve kodove. Ovo također pokazuje kako aktivirati dar-drugi kod koji pripada kodu Secret code 2)
Mjesta kdje možete imate kodove uvjek se nalazi na www.karin.rs izpod svakog numeričkog koda.

Pitanja i odgovori

VAŽNOVAŽNO

Kad vam numerološki kôd istekne, MORATE ga izbrisati s mjesta na kojem je pohranjen, tj. Ne samo stranicu s primjerom sa zaključanog zaslona telefona ili galerije, telefonskog imenika, ekrana kućnog računala ili tableta itd., Već ga potpuno izbrišite s mjesta na kojem je imao mjesto.
 
 • Kad je kôd aktiviran, sve funkcionira samo od sebe, jer koristite svoj telefon ili tablet ili računalo zbog svog načina života, a uvijek se pri svakoj vašoj radnji na jednom od ova tri uređaja aktivira događaj, odnosno prijenos energije na događaje , želje, radnje, napisane ili izgovorene riječi, sjećanja itd.
 • Kad imate, recimo, loš dan ili se spremate donijeti važnu odluku, uvijek možete isključiti telefon, računalo, tablet na najviše 1 minutu i ponovo ga uključiti kako biste balansirali tu iznimnu energiju.
 • Također ga možete isključiti i uključiti kada dodate nove kodove uz postojeće.

Dodatak koda u imenik

Ako ne odaberete nijednu od gore navedenih opcija, koristit ćete imenik i dodati izračunate kodove pod imenom KLJUČ LEPTIRA kao da u imenik unosite novi kontakt

 

Kakve veze imam s numeričkim kodovima, simbolima, predmetima vezanim za 2020. godinu?

Svi numerički kodovi za 2020. godinu, koji su do sada bili aktivni, a time i u radu po vašoj želji, te svi simboli i preostali predmeti koji su bili dio priče o određenim vremenskim zonama od 14.12.2020., više neće raditi, zbog ovog intenzivnog razdoblja s toliko promjena u sljedećim danima (planetarnim i numeričkim).

Ako ste ih zaboravili izbrisati, učinite to odmah i IZBRIŠITE sve kodove, bacite sve preostale stvari u smeće, ostavite samo MAGIČNO BIJELO PERO (dobili ste ga prilikom nadogradnje paketa Yin Yang)

Što ću učiniti s digitalnim grafičkim kodovima ako zamijenim telefon?

Fotografija grafičkog digitalnog koda automatski će se prenijeti na vaš novi telefon sa svim ostalim fotografijama, samo ćete je resetirati za početni zaslon ili čuvar zaslona.

Da li dobivam obavijest prije isteka prije nego digitalni kôd istekne?

Uvijek ćete na svoju e-adresu dobiti e-poštu s uputama što učiniti.

Primjenjuje li se digitalni numerički kod samo na 1 osobu?

Vrijedi samo za 1 osobu, jer ste korisnik telefona, tableta, računala i radi se o vašim energijama koje, prema vašoj želji, zbog moći koju imate nad svim proračunatim brojevima u kodu, usmjeravaju akciju prema vama dragim ljudima i tako stvaraju put do ispunjenja želja.

Mogu li zajedno imati 3 različita digitalna numerička koda?

Maksimalni broj uobičajenih digitalnih numeričkih kodova koji možete imati u 2021. godini je 5.

3 za telefon (neki kodovi također će imati mogućnost umetanja u imenik), 1 za računalo, 1 za tablet. Budući da su svi kodovi uvijek isprepleteni i ne miješaju se međusobno, čak i više, oni stvaraju protok prema onome što se brže događa, a time i vašem cilju, je to čak i preporučljivo ako ste u položaju u kojem morate nešto brzo postići ali na putu postoji više od samo 1 prepreke.

Gdje mogu staviti digitalni numeričkih kod u pdf. dokument

PDF DOKUMENT u formatu A4, uvijek možete ispisati i spremiti (opcije)

 •       u mapu (može biti prozirna, obojena itd.)
 •       Spremite u ladicu, može se staviti i na policu koja je otvorena
 •       stavite u okvir i objesite na zid, stavite u okvir na stol, ormar, policu.

Gdje će biti mjesto TISKANOG IZRAČUNANOG KODA, sa svime, naravno, što mu pripada, uvijek odlučite sami.

Ovdje također možete promijeniti mjesto, mapu, okvir, ali pripazite da prođe 96 sati od aktiviranja vašeg numeričkog koda u telefonu, jer je snaga događaja tu.

Može li isti digitalni kod biti na dva mjesta istovremeno (telefon i računalo)?

1 Isti numerički kod je samo za 1 mjesto, ali ga možete mijenjati po želji, ali ne možete istovremeno imati 1 isti numerički kod na 2 ili više mjesta i on se povezuje s telefonom, računalom ili tabletom, zbog protoka energija.

Na telefonu, računalu, tabletu (pozadina i čuvar zaslona) mogu se koristiti samo 2 različita numerička koda.

Što znači mijenjati digitalne numeričke kodove po volji i je li potrebno biti oprezan kada se to mijenja?

Prije nego što promijenite mjesto na kojem će biti VAŠI IZRAČUNANI KOD, mora proći 96 sati od AKTIVACIJE, a zatim ga možete promijeniti ako tako odlučite.

I tako moraju proći sljedećih 96 sati prije nego što promijenite mjesto izračunatog koda. 6 je događanje, dakle 96 sati.

Mogu li i prerano ukloniti digitalni numerički kod?

To uvijek možete učiniti, ali zbog različitih vremenskih zona važno je i dobro ga imati dok vremenska zona ne istekne.

Moj digitalni numerički kod nema određenu vremensku zonu. Što sad?

Neki digitalni numerički kodovi neće imati vremenski završetak razdoblja, jer će događaj biti na čekanju, a koji će numerički kodovi imati, uvijek će u tekstu pisati o značenju određenog koda prije kupnje.

Kada se onda briše grafički numerički kod ako nema određeno trajanje?

Kada se dogodi događaj koji je povezan s grafičkim digitalnim kodom koji ste naručili u tu svrhu, morate ga izbrisati sa svog telefona, računala, tableta.

Što će se dogoditi ako ga ipak upotrijebim ili zaboravim izbrisati?

Ako zaboravite, čim se sjetite, učinite tako da se tok lijepog može nastaviti. Vaš izračunati numerički kod izračunat je u svrhu postizanja cilja. Jednom kad ovaj cilj bude postignut, ako pustite kod, tok lijepih događaja može se zaustaviti.

Koristim stari telefon i nemam pametni telefon. Što učiniti u ovom slučaju?

Ako ne koristite pametni telefon, samo ćete ispisati grafiku, primiti PDF dokument kao treću opciju (prva dva su za telefon i računalo ili tablet) i postaviti grafiku s kodom kako je napisano u odgovoru na pitanje broj 5.

Mogu li nastaviti s nadogradnjom istog digitalnog numeričkog koda nakon isteka vremenske zone?

Uvijek možete naprijed naručiti novi digitalni kod za područje koje ste već imali kad ste kupili svoj prvi digitalni numerički kod, jer zbog nove vremenske zone dobit ćete i novi kôd, novo vrijeme koje ćete vidjeti dok se odbrojava.

Kada je dobro nastaviti s novim digitalnim numeričkim kodom za isto područje?

Uvijek nakon isteka vremenske zone postavljene numeričkim kodom za nadogradnju vaše priče kako biste postigli čak i više nego što ste željeli kada ste prvi put odlučili kupiti kod. Kad se ostvare, želje moraju biti zaštićene kako bi se mogle glatko kretati naprijed, upamtite to.

Kada mogu naručiti grafički numerički digitalni kod?

Kad god dođete ispred prepreke, gužve u prometu, kada imate problema, kada se želje koje imate ne otvaraju u pravcu u kojem želite, zbog vas ili trećih strana, kad god vam je potreban samo probojni događaj, što znači vaš datum rođenja u određenoj vremenskoj zoni ne radi dobro i zbog te zagušenosti počinju se isprepletati prepreke i problemi. 24 sata na dan, svakog dana u godini imate mogućnost naručivanja numeričkog koda koji vam treba.

Hoće li numerički kod djelovati odmah nakon prijenosa na računalo, telefon, tablet?

Odmah nakon prijenosa na vaš telefon, tablet ili računalo, izvršit će se aktivacija i rad izračunatog koda započet će put do vašeg odredišta. To će se dogoditi vrlo brzo, zato budite spremni na to, jer svaki numerički kod ima snagu da radi na svemu što vam je pohranjeno i važno na vašem telefonu, tabletu ili računalu.

Zašto je toliko važno da je numerički kod u telefonu, tabletu, računalu?

Jer ovo je vaš život, vaše želje, misli, ideje, strahovi, sjećanja, potpisi. Budući da se u ova tri predmeta skriva sve što jeste, svi vaši prošli putovi i oni koji će tek doći, te izračunati numerički kod, on samo pokreće želje i istodobno im uklanja prepreke. 

Želim naručiti novi kod, već sam obavio kupnju u prethodnoj seriji kodova, ali sada me ne pušta kad želim dovršiti kupnju, što radim pogrešno?

Ako ste već obavili kupnju u našoj internetskoj trgovini, već ste registrirani kod nas. Stoga se je potrebno prijaviti na svoj korisnički račun, s korisničkim imenom i lozinkom https://karin.rs/moj-racun, a zatim otići u trgovinu i izvršiti kupnju. Dakle, prvo narudžba a zatim uplata. Suprotno tome, neće uspjeti.

Kako mogu prenijeti kod za pozadinu na iOS i Android?

UPUTE ZA TELEFONE, ZA KORISNIKE SISTEMA iOS-a:

 • Otvorite e-poštu s „izabranim kodom“ na telefonu
 • Pronađite kod „pozadina telefon“
 • Ako je potrebna ponovna prijava, unesite korisničko ime i lozinku koje ste stvorili prilikom prve prijave.
 • Pritisnite i držite dugme „preuzmi pozadinu za telefon“, a zatim odaberite –   DODAJ U FOTOGRAFIJE
 • Idite u galeriju i pronađite sliku, zatim kliknite na nju i pritisnite dolnje dugme , a zatim odaberite KORISTI KAO POZADINU
 • Zatim odaberite opciju SET i odaberite kako želite da se pozadina spremi:
 • Spremi kao zaključani zaslon (SET LOCK SCREEN)
 • Spremi kao početni zaslon (POSTAVI POČETNI ZASLON)
 • Spremi oboje (SET OBA)

 

 UPUTE ZA TELEFONE, ZA KORISNIKE SISTEMA ANDROID: 

 • Otvorite e-poštu s „izabranim kodom“ na telefonu
 • Pronađite kod „pozadina telefon“
 • Ako je potrebna ponovna prijava, unesite korisničko ime i lozinku koje ste    stvorili prilikom prve prijave.
 • Pritisnite i držite gumb „preuzmi pozadinu za telefon“, a zatim odaberite – PRIJENOS SLIKE
 • Idite u galeriju i pronađite sliku, a zatim kliknite na nju i pritisnite gornje tri točke (u desnom kutu telefona), a zatim odaberite opciju POSTAVI POZADINU
 • Zatim odaberite instalacijsku opciju kako želite sačuvati pozadinu
 • Početni zaslon (SET LOCK SCREEN)
 • Zaključan zaslon (LOCK SCREEN)
 • Početni i zaključani zaslon (HOME AND LOCK SCREEN)

Mogu li na svoj telefon pohraniti i prikazati dva različita koda?

Na telefonu možete imati više različitih numeričkih kodova.

Nisam dobio/la kod, što da radim?

Prije svega provjerite svoju e-poštu unošenjem Karin.si u tražilicu i ona će pretražiti sve e-mailove s tim imenom. Provjerite poštu, ako je stvarno niste dobili, nazovite nas u naš centar za pomoć https://karin.rs/kontakt/.

Gdje mogu pronaći svoj kod ako ga nemam u svojoj e-pošti?

Možete provjeriti svoje kodove i svoje kupnje u bilo kojem trenutku i preuzeti pozadine na ovoj poveznici https://karin.rs/moj-racun , gdje se prijavljujete svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Izgubio/la sam korisničko ime ili lozinku, što trebam učiniti?

Prvo provjerite jeste li negdje zapisali svoje korisničko ime, a isto se odnosi i na lozinku. Ako ne pronađete lozinku i korisničko ime, pošaljite nam e-mail na podpora@karin.si, a mi ćemo stvoriti ponovo oboje, ili nas nazovite na 040 821 010.

Mogu li kupiti više kodova odjednom?

Nažalost, nije moguće kupiti više istih numeroloških kodova odjednom. Možete kupiti samo jedan isti kada ste prijavljeni svojim korisničkim imenom i lozinkom. Ako kupujete recimo 2 različita numerička koda onda prvo kupite jedan i onda drugi.

Dobio-la sam pozadinu, ali nažalost nema broj kode, što da radim?

U tom slučaju nazovite nas na 040 821 010 ili nam pišite na podpora@karin.si. Vjerojatno nije preuzeo podatke koje ste unijeli ili je bilo kakvih ograničenja unutar vašeg računala. U svakom slučaju, stvar će se riješiti, samo reagirajte što je prije moguće i javite nam.

Primio sam e-poštu s informacijom da dolazi novi kôd, nisam izvršio internetsku narudžbu, ali plaćanje sam napravio s podacima navedenim u promotivnoj pošti. Kako mogu dobiti kod?

Ako vam se to dogodi, apsolutno je potrebno odmah otići na web stranicu https://karin.rs, kliknuti dugme MOJ KOD i prijaviti se na svoj račun s korisničkim imenom i lozinkom https://karin.rs/moj-racun . Nakon što se prijavite, idite u trgovinu i napravite kupnju izabranog koda. U posljednjem koraku (jer ste već izvršili uplatu) kliknite na „NAKAZILO NA TRR“ i dovršite kupnju. Zatim nam odmah pošaljite potvrdu o uplati na podpora@karin.si kako bismo vam mogli što prije poslati kod.

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.