Digitalni numerički kodovi

Pred vama je novi svijet

Prosinac 2020. još uvijek je 4, a ova posljednja vremenska zona točka je prošlosti-sadašnjosti-budućnosti, koja se, međutim, već spaja s brojem 5 zbog 5 važnih datuma ovog mjeseca.

Numerologinja Karin

Ulaz na broj 5

2021. godina je sreća

Ući ćemo u 2021. godinu pod brojem 5. Možete zamisliti 2021. godinu kao novorođenče koje je rođeno nakon teškog rođenja. Sva su novorođenčad slična, jer svijet pozdravljaju svojim prvim dahom.

Dobit ćete ga s novim numeričkim kodovima budućnosti već u PROSINCU jer ćete dobiti priliku iz snova za ovaj lagan, čaroban prijelaz vašeg putovanja, koji će obuhvatiti vaše želje, očekivanja i strahove, jer ste 2020. godine zbog nestrpljenja napravili pogreške, zatvorili vrata, zbog utjecaja trećih strana, stavili na kocku mnoge stvari, uključujući priče o uspjehu.

Poseban numerički algoritam brojeva

Digitalni numerički kod

Prije sam ga koristila ručno, uz pomoć računalnih stručnjaka, u posljednjih godinu i pol dana razvila sam ga u program pod nazivom Numerički algoritam brojeva, koji će vam biti dostupan 24 sata dnevno i sve dane u godini od 14. prosinca 2020. godine. Moći ćete naručiti svoje numeričke kodove kada ih želite ili trebate. Naravno, uvijek ću vas podsjećati i na važne vremenske zone, datume i slično.

Budući da će se izvršenje numeričkog aktiviranja koda razlikovati, odmah ćete primiti odabrani numerički kôd. Sve što ćete trebati je preuzeti svu svoju numerički grafiku koju ćete dobiti na adresu e-pošte, na telefon, računalo ili tablet (čuvar zaslona ili početni zaslon).

Numerologinja Karin

Pred vama je novi svijet

u kojem će se toliko toga promijeniti već u prosincu, a zatim u 2021., pa je toliko važno da imate ravnotežu s numeričkim kodovima jer ćete s njim stvoriti nemoguće, doživjeti sreću, zagrliti dane s osmijehom i imati smjelosti da shvatite sve ono što vam je do sada bilo na neki način uskraćeno.

Godina 2021. je SREĆA, ali treba je poduprijeti numeričkim digitalnim kodovima da bi ta sreća zaiskrila u vašem životu. A budući da ovo trebate pratiti da biste sretno putovali kroz dane, tjedne, mjesece, novi numerički kodovi su najbolji mogući način da ovo funkcionira i za vas.

Moć digitalnog koda pojedinca u telefonu, računalu ili tablici.

Imat ćete fantastičnu moć i zaštitu – možda to sada niti ne shvaćate. Međutim, vjerujte mi. Sada će vaš izračunat numerički kod sa svime što vam je potrebno biti na jednom mjestu i izravno na 📱 telefonu, 💻 računalu ili tabletu. Utrostručit će snagu akcije koja će vas odvesti na savršeno putovanje iz snova.

Neposredna aktivacija omogućit će vam odmah protok. Više nećete morati čekati – mnogi od vas poduzeli su kobne pogrešne korake, odluke donijete u strahu, grču, neizvjesnosti, nepovjerenju u svoju priču, upravo na mjestu čekanja za aktivaciju. Stoga vam je nakon aktivacije trebalo još nekoliko dana da vratite ovu ravnotežu, koja bi se inače potpuno izgubila da nemate kôd.

Sve teške priče iz prošlosti i karmičke lekcije više neće trebati vremena, jer se s trenutkom aktivacije energija brojeva u izračunatom kodu pojedinca počinju aktivirati odmah.

Tijek djelovanja numeričkih kodova

Kad primite svoj kôd ili kodove, dobit ćete i upute za aktivaciju, a Karin će vam uvijek poslati savjet za događaj koji će vam se dogoditi uz vašu e-adresu određenog dana ili više tijekom trajanja određenog numeričkog koda ili njegove nadogradnje te će vas na kraju razdoblja rada vašeg odabranog koda također na to ljubazno upozoriti.

 • Do točaka sreće.
 • Do mjesta želja.
 • Do bodova uspjeha.
 • Do točaka lijepe promjene.
 • Do točke vrlo brzih događaja.

Ograničen broj kodova

Možete naručiti najmanje 1 ili najviše 3 koda za 1 osobu, ali svaki kod mora biti na svom mjestu, tj. 3 koda zajedno za 1 osobu. 3 različita koda koja će biti označena tako da znate koje je područje i vremenska zona, ako je to za jednu osobu, a tri koda lako će se ispreplesti bez međusobnog ometanja u radu. Čak što više, jer će međusobno stvarati elipse i trokute na točkama sreće, svoju će svrhu još brže postići vezom.

Iskustva njenih stranki

Priče o korisnicima digitalnog numeričkog koda
 • Pozdrav gospođo Karin. Moram ovo podijeliti s vama jer je s pomoću koda sjećanje sreće moja želja bila ispunjena na vrlo čaroban način😍. Brzi događaj, sve točno onako kako je napisano u nagibu na sam Badnjak. Želja se ostvarila bez obzira što se oko nas događalo. Nadam se da će drugi događaj biti bolji ili savršeno putovanje iz snova. Jednostavno ste jedinstveni 🙂 Hvala.

  Daniela
 • Draga Karin, dopustite mi da vam i ja prvo poželim bajkoviti Božić. 14.12. sam aktivirala oba koda. Uz sjećanje sreće, poželjela sam se ponovno susresti s osobom s kojom smo prekinuli kontakt ove jeseni, blokirao je moj broj, od tada se nismo vidjeli. Pri aktiviranju sam navela datum našeg prvog sastanka odnosno tad kad smo se upoznali. Taj dan mi je ostao u lijepom sjećanju. Ovog utorka vidjeli smo se na cesti, opet jučer, dok smo se vozili jedno pored drugog, iznenadio me pozivom, pozivi su kod nas rijetki, pa me i on deblokirao, razgovor je pomalo zbunjujući za oboje, ali ja sam se prepustila bajci Božića jer je odgovorio navečer. Bila je to lijepa večer, ali ostavit ću vremena onome što nam sinoćnji susret znači u budućnosti.

  Katja
 • Pozdrav gospođo Karin😍 Jupiter, Saturn, dosljedno praćenje vaših uputa i aktiviranja svih numeričkih kodova…Ovo je uljepšalo ne samo blagdane za sve nas troje, već, usuđujem se reći, i budućnost. Danas je moj sin dobio novi, vrlo perspektivan posao upravo tamo gdje smo svi toliko željeli. Sretni smo do neba i natrag 🙏😀🍀.
  Hvala vam na svim savjetima do sada kao i u budućnosti! KRALJICA ste ❤

  Metka
 • Karin hvala hvala i još jednom hvala 🙏🥰🥰 Izgubila posao i vratila ga danas (drugi, bolji). Želim vam lijep dan i miran i blagoslovljen Božić i ostanite takva kakva ste, jedna, jednina, jedinstvena! ☺️🙏

  Sandra
 • Odgovorio je … omg … presretna. Hvala Karin.

  Mojca
Digitalni numerički kodovi

Aktiviraj svojeg sada

Priče koje će imati svoju jedinstvenu novu priliku, ili samo fantastična prilika da nadogradite svoju važnu priču.

5 točki sreće - digitalni numerički kod za računalo, telefon i tablet

5 točki sreće

Vaša potpuno drugačija sreća u sljedećih 28 dana. Vaš numerički kod od 5 točki sreće bit će algoritam svih brojeva potrebnih za probijanje fantastičnih događaja sreće i želja u sljedećih 28 dana.

Vaših 5 točki sreće 

 
 
Sjećanje sreće - digitalni numerički kod za računalo, telefon i tablet

Sjećanje sreće

Numerički kod Sjećanje sreće je numerička posebna priča, o čaroliji sjećanja, koju je dobro aktivirati upravo sada u ovo vrijeme prijelaza brojeva, jer će oni imati svoju posebnu snagu zbog vremenske zone prolaska kroz prošlost, sadašnjost u budućnost.

Sjećanje sreće

 

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.