Vi, vremenski periodi

Pred vama je novi svijet

U životu možemo promijeniti gotovo sve brojeve, čak i imena, ne možemo promijeniti datum rođenja.

U životu možemo promijeniti gotovo sve brojeve, čak i imena, ne možemo promijeniti datum rođenja.

Ponekad poželimo da smo rođeni s drugim brojevima, opet drugi put ludo kažemo kako je dobar datum rođenja jer vam se dobre stvari događaju kroz duži vremenski period. Međutim…

 

Datum rođenja ste VI i on je vaša posjetnica za život.

Možete promijeniti boju, pozadinu, odraz slova, simbole, veličinu posjetnice, ali NIKADA ne možete promijeniti vremensku zonu u kojoj ste bili, jeste ili ćete biti. A upravo je ta vremenska zona vaš USPJEH ili PAD.

 

Vremenska zona određuje vaše priče.

Vremenska zona obuhvaća vaše korake poduzete u prošlosti da biste ponovo otvorili vrata koja ne želite zatvoriti u sadašnjosti i pokazati u budućnosti koliko je bilo važno vrijeme kada ste hodali sa svim svojim strahovima, snovima, nadama, željama. Vremenska zona može biti duža, srednja ili kraća, ovisno o kombinaciji brojeva, prolazu tih brojeva, paralelnim putovima i susretima s drugim brojevima.

Kad traje duže, obično je to 4-12 mjeseci, imamo puno više vremena da to popravimo, čak i ako nešto ne uspije.
Ova dugotrajna vremenska zona također ima zamku, jer često imamo osjećaj da imamo dovoljno vremena i ne mislimo da u određenom trenutku dodatna vremenska zona, koja se pojavljuje paralelno s ovom duljom, uništava jedva nešto izgrađeno ulaskom bez najave što je nedovoljno čvrsto da se ne bi srušilo.

Prosječna vremenska zona od 2 do 4 mjeseca varljiva je jer pruža osjećaj ugode s obzirom na to da je još 60 dana i zastanete onda kad biste trebali reagirati. Ovdje često izgubite svoj važan korak.
Međutim, kada je vremenska zona postavljena na manje od 0 dana – 2 mjeseca i postoje prekretnice uglavnom u vremenskim intervalima od 2, 5, 7, 9, 11, 14, 21, 22, 33 dana do mjesec i pol, svaki korak može biti pogrešan, svaka odluka rizična i svaki susret s prošlošću ili sadašnjošću u točki sudbine.
Ova kratka vremenska zona ili njezini intervali su SNAGA ili USPJEH ili PAD.
Ovdje sudbina brojeva postavlja svoje putove i samo slijeđenje i prihvaćanje njegovih koraka vodi do USPJEHA, otvaranja želja, povlačenja strahova…

Važno

U oba slučaja datum rođenja pojedinca, drugi datumi koji igraju važnu ulogu u njegovom životu donose ili oduzimaju.
Ako su svi brojevi smješteni u niz dobrih stvari, onda je sve super, ali kad nisu, jer nosimo i kofere prošlosti, strahove, energiju sebe i drugih, jer naš datum rođenja ili datum druge nama važne osobe ne regulira slijed, kao da stojimo na jednoj obali rijeke, a druga osoba ili događaj na drugoj, a most je predaleko, previše je prepreka da se do njega dođe, tada izračunati numerički kod povezuje sve ove brojeve, grli ih, dodaje nedostajući sjaj datuma rođenja i sjaj i snagu za uklanjanje prepreka do mosta.

 

Snaga pojedinačnog digitalnog koda u telefonu, računalu ili tablici

Upamtite: svaki put kada komunicirate s nekim, pišete putem telefona, tableta ili računala ili jednostavno stvorite vlastite bilješke, pišite ideje, nacrte, pripremite za sebe važne dokumente, zapise, stvaranje slika, njihovo uređivanje…dakle nešto što vam je važno, sve će to biti pohranjeno u memoriji numeričkog koda i njegova energija će se uvijek aktivirati i s time djelovati u svojoj namjeri. Kakvu ćete fantastičnu moć i zaštitu imati – možda to trenutno ni ne shvaćate. Međutim, vjerujte mi.

 

Vaš izračunan numerički kod

biti na jednom mjestu sa svime što vam je potrebno i izravno na telefon, računalo ili tablet. Utrostručit će moć djelovanja, što će vas odvesti na savršeno putovanje iz snova. Aktiviranje odmah omogućit će vam tijek događaja. Za sve priče, pa i teške priče iz prošlosti i karmičke lekcije sada više nećete trebati vrijeme jer trenutak aktivacije energija brojeva u izračunatom kodu pojedinca počinje se ODMAH aktivirati.

 • Svaki numerički kod je za određeno područje i ima svoju vremensku zonu rada, što znači da u tom trenutku radi i otvara vam put.
 • Svaki numerički kod ima moć mijenjanja na mjestu gdje to želite.
 • Svaki numerički kôd ima svoj aktivator zbog mjesta na kojem ga pohranjujete, dakle odgovor na važan događaj ili osobu gdje tražite ili želite promjene.
 • Svaki numerički kôd uvijek je povezan s vašom pričom ili ako je vremenska zona duža od njih nekoliko.
 • Svaki numerički kôd ima moć zbog otključavanja, zaključavanja telefona, računala, tableta pojedinca, pisanja poruka, stvaranja zapisa, dopisivanja, poziva, da na mjestima gdje ste pali, imali problema, izgubili nešto važno, aktivira promjenu linija vaše želje.

Zapamtite

Budući da svaki numerološki kod radi odmah nakon aktivacije, te promjene također počinju odmah.

Od trenutka aktivacije sve vaše poruke, pozivi, bilješke, potpisi, važni dokumenti, slike koje ćete do tada imati na telefonu, računalu ili tabletu prihvaćaju energiju prošlosti jer sve je to već djelovalo u vašim životima i dalo vam izravno rješenje, priliku, otvaranje želja, nadogradnja.

Bez obzira na to što se dogodilo, numerički kôd (paralelan sa svim podacima koje trebamo za izračun) će biti okidač za stvaranje priča koje su zastale, koje vam se događaju, koje ste izgubili ili ih želite nadograditi.

Priče koje će imati JEDINSTVENU NOVU PRILIKU ili samo FANTASTIČNU MOGUĆNOST nadogradnje vama VAŽNE PRIČE.

Kako dobijate svoj numerički kod i njegovo mjesto odmah posle uplate dobiti čete svoj odabrani numerički kôd sa svime što ide uz njega:

 • iz poruke koja će biti prvi nagovještaj onoga što možete očekivati
  poseban simbol
 • odbrojavanje vremena prilikom izvođenja aktivacije
 • personalizirane savjete sa događajima dok traje vaš numerički kod koje ću poslati na vaše adrese e -pošte kad utvrdim da su vam potrebne

Sve što ćete morati učiniti je, preuzeti sve svoje numerološke grafike koje želite primljene na vašu e-adresu, na telefon, računalo ili tablet (čuvar zaslona ili kod kuće).

Na svoju e-adresu uvijek ćete dobiti 3 izbora:

 • za telefon 📱 
 • za računalo ili tablet 💻 
 • PDF certifikat Budući da ćete dobiti i dokument u PDF formatu (s vašim izračunom i svime što ide uz njega), moći ćete ga natisnuti.

Iskustva njenih stranki

Priče o korisnicima digitalnog numeričkog koda
 • Pozdrav gospođo Karin. Moram ovo podijeliti s vama jer je s pomoću koda sjećanje sreće moja želja bila ispunjena na vrlo čaroban način😍. Brzi događaj, sve točno onako kako je napisano u nagibu na sam Badnjak. Želja se ostvarila bez obzira što se oko nas događalo. Nadam se da će drugi događaj biti bolji ili savršeno putovanje iz snova. Jednostavno ste jedinstveni 🙂 Hvala.

  Daniela
 • Draga Karin, dopustite mi da vam i ja prvo poželim bajkoviti Božić. 14.12. sam aktivirala oba koda. Uz sjećanje sreće, poželjela sam se ponovno susresti s osobom s kojom smo prekinuli kontakt ove jeseni, blokirao je moj broj, od tada se nismo vidjeli. Pri aktiviranju sam navela datum našeg prvog sastanka odnosno tad kad smo se upoznali. Taj dan mi je ostao u lijepom sjećanju. Ovog utorka vidjeli smo se na cesti, opet jučer, dok smo se vozili jedno pored drugog, iznenadio me pozivom, pozivi su kod nas rijetki, pa me i on deblokirao, razgovor je pomalo zbunjujući za oboje, ali ja sam se prepustila bajci Božića jer je odgovorio navečer. Bila je to lijepa večer, ali ostavit ću vremena onome što nam sinoćnji susret znači u budućnosti.

  Katja
 • Pozdrav gospođo Karin😍 Jupiter, Saturn, dosljedno praćenje vaših uputa i aktiviranja svih numeričkih kodova…Ovo je uljepšalo ne samo blagdane za sve nas troje, već, usuđujem se reći, i budućnost. Danas je moj sin dobio novi, vrlo perspektivan posao upravo tamo gdje smo svi toliko željeli. Sretni smo do neba i natrag 🙏😀🍀.
  Hvala vam na svim savjetima do sada kao i u budućnosti! KRALJICA ste ❤

  Metka
 • Karin hvala hvala i još jednom hvala 🙏🥰🥰 Izgubila posao i vratila ga danas (drugi, bolji). Želim vam lijep dan i miran i blagoslovljen Božić i ostanite takva kakva ste, jedna, jednina, jedinstvena! ☺️🙏

  Sandra
 • Odgovorio je … omg … presretna. Hvala Karin.

  Mojca
Digitalni numerički kodovi

Aktiviraj svojeg sada

Priče koje će imati svoju jedinstvenu novu priliku, ili samo fantastična prilika da nadogradite svoju važnu priču.

Prijava na e-novosti

Prijavom na BESPLATNE e-vijesti uvijek ćete imati priliku prvi dobiti važne informacije, najave događaja, pogodnosti, lijepa iznenađenja.